20 km futás

20 km futás

Loading

– 1h 48′ 30" alatt
– st: Pantera- Reinventing Hell; Volbeat – Guitar Gangsters…

Tegnap este nekiszaladtam a gátnak, és az első 10 km-t sikerült 52 perc alatt abszolválni, ami 5’12"-es km-eket jelent. Ezután kicsit meghaltam, visszaváltottam hármasba, és kényelmes, de elég megerőltető tempó mellett végül annyi lett az időm, amennyi.

Menet közben azon kaptam magam, hogy folyamatosan azt csinálom, mint Rrróka barátom: végig azt számolgatom, milyen részidőket kell futnom a 4 órán belül maratonhoz, ha 5’20"-as lesz az első félmaraton, mennyit lassulhatok a második alatt, stb. Ezt gyorsan abbahagytam. Jólesően, lendületesen, biztonságosan fogok futni a végső győzelemig, anélkül, hogy túl sokat agyalnék rajta. Végül is erről szól. Számomra.

4 thoughts on “20 km futás

  1. az 5:25-ös átlag amit futottál, az 3:50es maratont jelent, ha tartani bírod a tempót, de ha belevesszük a lehetséges lassulást is, akkor a futóidő tervező már 4:10 fölöttit mond. :/
    tudom, hogy rossz dolog számolgatni, de én ilyen tervező-elemző vagyok, néha túlságosan is.
    arra próbálok felkészülni fejben, hogy vagy bírjuk a tempót és akkor nagyon kemény lesz, vagy nem és akkor esély van elfutni az elejét és meghalni a második félmaratonon, amit senki sem szeretne.

    szerdára tervezzünk egy futást, meg péntekre!

Vélemény, hozzászólás?