15 km

15 km

Loading

– 1:22:15 alatt
– st: Prong – Power of the Damn MiXXXer; The Misfits – Selectii; csend

Ma kifogtak rajtam a kütyük. Előbb egy km után elhallgatott a jobb oldali fülesem. Megtört a drót ott, ahol a lejátszóhoz csatlakozik, vége. Kiiktattam a sérült darabot (csak fél méteres hosszabbító szakasz ment tönkre), de így túl rövid lett. A lejátszót kiszedtem a zsebemből és betettem a pulzusmérő szíja alá, amitől az teljesen megbolondult, lehetetlen értékeket mutatott.

Nem volt mit tenni, erre az alkalomra lemondtam a tudományos alapozottságú sportolásról, hagytam a pulzust a fenébe és felszabadultan futottam tovább a Prong monoton ritmusára, amíg… a meleg és a pára miatt ki nem akadt a testemhez szorított az mp3-lejátszó, és semmire sem reagált (csak otthon a reszetre). Hál’istennek már csak két km volt hátra, amit hajrában lenyomtam.

Ettől függetlenül jó volt két hónapos kihagyás után ismét futni. Feltűnt, hogy milyen sokan szaladgálnak itt mostanában. Talán azért, mert korábban indultam, mint szoktam? Volt olyan ismeretlen is, aki hangos hajrával biztatott, amikor ráfordultam az újabb körre (a töltés oda-vissza 5 km).

3 thoughts on “15 km

Vélemény, hozzászólás?