11 km futás

11 km futás

Loading

– 1h 04′ 18" alatt

Miután Rrróka pajtásomat sorozatosan visszautasítottam, szombat reggel végre rászántam magam a futásra. Edzetlenségem és egészségügyi kételyeim miatt kímélő programot kértem, így csak a minaretig futottunk és vissza, kényelmes 5:50-es tempóval,  max. 150-es pulzusszámmal.

Négy réteg cuccba bugyoláltam félelmetes felsőtestemet, de nem volt igazán hideg, kicsit túlöltöztem. Visszafele kaptunk egy kis szembeszelet, még jól is esett. A jégen csúszik a Mizunóm, kellemetlen tud lenni az ilyesmi.

Ófaluban beugrottam a gazdaboltba, hogy nincs-e csípőspaprika-mag. Csak macskapöcsét tudtak ajánlani, de mondtam, hogy macskám van, pöcsöm van, inkább kihagyom.

3 thoughts on “11 km futás

  1. tudtátok, hogy az egész országban csak három minaret van? a pécsi el van dugva egy ház és a török múzeum mögé, és nem lehet felmenni. az egri minaret rohadt magas és jó állapotban van, de nyáron kilométeres sorok és kitudja hány csilliárd dolláros beugró. az érdi meg kicsi, betonnal javított, de a miénk, és két kilóért fel lehet menni májustól.

Vélemény, hozzászólás?